2018-07-16 12:48:09• hírek • Bede Emőke

Ez okozta a Beszterce-Naszód megyei tömegbalesetet

Fotók: bistriteanul.ro
Fotók: bistriteanul.ro

A balesetre Baca és Csicsómihályfalva között került sor a DN17 jelzésű úton –közölte a Beszterne-Naszód Megyei ISU.

A tájékoztatás szerint 16 személy volt érintett abban a hétfői balesetben, mely során egy mikrobusz és két személyautó ütközött össze. A legtöbb utas szerencsével határos módon csak kisebb sérülésekkel vagy épen szállt ki az autóból, négy személyt viszont kórházba kellett szállítani. Egy 56 éves nőt kartöréssel, egy 67 éves asszonyt pánikroham miatt, egy 36 éves és egy 65 éves nőt pedig mellkasi sérülésekkel kellett a sürgősségire szállítani
 

S hogy mi okozta a balesetet? A Beszterce-Naszód Megyei Rendőrség közleménye szerint egy folytonos vonalon történő előzés, melyet egy 56 éves nő kezdeményezett, ám befejezni már nem tudta a manővert, ugyanis frontálisan nekicsapódott a szemközti sávban szabályosan közlekedő autónak, melyet egy 36 éves máramarosi férfi vezetett. A vétkes autó ezt követően még egy másik járműbe, egy 50 éves férfi által vezetett kisbuszba is beleütközött.
 

A forgalom hosszabb ideig csak akadozva folyt a két település közti szakaszon, viszont a nyomok rögzítése után újra helyreállt a közlekedés. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, annyi azonban már most bizonyos, hogy alkoholt egyik vezető sem fogyasztott.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: